Home > Uncategorized > Exista artifacte extraterestre in sistemul solar? VEZI FOTO

Exista artifacte extraterestre in sistemul solar? VEZI FOTO

Un vizitator necunoscut a fost surprins in spatiul din apropierea Pamantului, spectrul sau luminos nepotrivindu-se cu cel al asteroizilor cunoscuti.
NASA a identificat un obiect necunoscut in spatiu, la aceeasi distanta ca si Luna, pe data de 21 mai. Agentia spatiala americana nu a reusit sa identifice cu precizie obiectul pentru ca nu semana cu nimic din ceea ce ar fi trebuit sa se afle la acea distanta, iar la o magnitudine de doar +28,9, intrusul este doar de marimea unui camion.
Ce este obiectul 2010KQ? Este o nava extraterestra la fel ca cea de care ne avertiza Stephen Hawking? NASA ne-a linistit insa: este foarte „probabil” doar o treapta de la o racheta interplanetara, abandonata pe o orbita in jurul Soarelui.
Potrivit discovery.com, Descoperirea este importanta pentru ca a aratat faptul ca putem identifica lucruri in spatiu care au doar cativa metri, aceasta fiind probabil si marimea unei sonde spatiale extraterestre, daca ar avea o tehnologie asemanatoare cu a noastra.
Exista ipoteze care spun ca am fost vizitati in trecut. Ar putea exista ramasite ale navelor extraterestre abandonate pe orbile solare? Faptul ca nu am gasit inca nimic, nu inseamna ca nu am fost vizitati. Daca intr-adevar am fost vizitati, extraterestri ne-am lasa vreun mesaj? Ce ar spune un asemnea mesaj? Poate ceva de genul: „Venim in pace din partea poporului Klatu”.
Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: