Home > Uncategorized > Fara sex la bordul Statiei Spatiale Internationale

Fara sex la bordul Statiei Spatiale Internationale

Astronautii sustin ca relatiile dintre ei sunt si vor ramane pur profesionale.
Nu exista loc pentru dragoste la bordul Statiei Spatiale Internationale, a declarat comandantul unei navete NASA cand a fost intrebat daca astronautii au facut sex in spatiu.
„Suntem un grup de profesionisti”, a spus comandantul navetei Discovery Alan Poindexter in timpul unei conferinte care a avut loc la Tokio. Un reporter l-a intrebat despre consecintele sexului in spatiu si daca au existat asemenea „experimente” sau intalniri amoroase.
„Ne respectam si avem o relatie profesionala extraordinara. Relatiile personale nu sunt o problema”, a adaugat pe un ton foarte serios Pointdexter. „Nu avem relatii personale si nici nu vom avea”.
Potrivit foxnews.com, comandantul si alti sase membri ai echipajului, inclusiv prima femeie gravida care va merge in spatiu, Naoko Yamazaki, au fost la Tokio pentru a discuta cu presa despre misiunea de doua saptamani pe care o vor avea la Bordul Statiei Spatiale Internationale.
Sexul pare a fi exclus dintre experimentele NASA, dar astronautii au fost deja implicati intr-un scandal sexual. In 2007, fostul astronaut american Lisa Marie Nowak a strabatut cu masina aproape 1000 de kilometri pentru a confrunta amanta sotului ei, tot astronaut.

————————————————————————-
Sursa: realitatea.net

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: