Home > Uncategorized > NASA trebuie sa studieze sexul in spatiu, spun cercetatorii

NASA trebuie sa studieze sexul in spatiu, spun cercetatorii

“Oamenii se gandesc foarte mult la sex. Asa ca daca esti intr-o excursie pe Marte, va fi intuneric afara, vei fi intr-o perioada lunga de izolare si nu e mare lucru de facut. Sunt sanse sa se intample sa faci sex”, spune Dr. Rhawn Joseph.
NASA a fost intotdeauna discreta in ceea ce priveste sexul in spatiu. Ceea ce face ca oamenii sa fie si mai curiosi. Cum s-ar putea intampla? A mai f[cut cineva sex in spatiu pana acum? Ar putea fi conceput un copil in spatiu? S-au facut cateva teste pe animale, dar nu s-au facut cercetari amanuntite legate de aceasta problema pana acum, potrivit foxnews.com.“The Journal of Cosmology” a publicat un articol referitor la misiunea pe Marte. Intr-un capitol intitulat “Sex pe Marte”, Dr. Rhawn Joseph de la “Brain Research Laboratory” din California discuta totul despre acest subiect, de la conditiile sociale care ar putea impinge astronautii sa faca sex pana la posibilitatea nasterii primului copil pe alta planeta.Acel copil ar putea fi primul martian adevarat, cel putin datorita nationalitatii.
“The Journal of Cosmology” estimeaza ca o asemenea expeditie pe Marte ar dura aproximativ doi ani, noua luni sa calatoresti spre Planeta Rosie, cel putin trei luni raman pentru studiu, noua luni sa revii, daca o intoarcere ar fi posibila.Dr Joseph sustine ca data fiind o calatorie atat de lunga a expeditiei, ar putea sa se stabileasca legaturi emotionale intre astronauti.Din moment ce nimeni nu a marturisit ca ar fi facut sex in spatiu, cu toate ca Joseph sustine ca ar fi zvonuri ca un cuplu si-ar fi pus pirostriile in spatiu, doctorul se bazeaza doar pe scenarii de pe Pamant in conditii similare.“Antarctica este comparabila cu spatiul: este foarte frig acolo si petreci mult timp inauntru. Asa ca NASA considera ca situatia e similara cu cea de pe Marte”, spune Joseph.Daca astronautii fac sex, ce sanse sunt sa conceapa un copil? Capitolul detaliaza posibilele efecte asupra menstruatiei si fertilitatii.“Pe Marte lumina este alta, gravitatia este diferita, e o atmosfera complet diferita. Asa ca daca aduci un copil pe Marte se va adapta mediului si dupa mai multe generatii va exista o noua specie”, spune Joseph. “Aceasta nu este o publicatie NASA, NASA nu are de gand sa colonizeze Marte si NASA nu face nicio cercetare referitoare la sex sau reproducerea in spatiu sau pe Marte, nu comentam aceasta problema”, a declarat purtatorul de cuvant al NASA, Michael Finneran.

————————————————————————-
Sursa:
http://www.realitatea.net/

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: