Home > Uncategorized > Noi adevaruri despre sex si femei

Noi adevaruri despre sex si femei

Punctul G ar putea fi doar un rod al imaginatiei feminine, spune un recent studiu. Cum se raporteaza insa femeile la sex este un subiect intors pe toate partile in ultima vreme de cercetatori.
Punctul G, presupusa zona aglomerata de terminatii nervoase este numai in imaginatia femeilor, au concluzionat la inceputul acestui an expertii englezi. Live Science a facut un inventar al altor studii recente care au in prim plan sexualitatea feminina.
Femeile se excita mai tare decat cred acestea. Este o alta concluzie recent formulata de psihologii canadieni. Excitarea fizica poate avea loc uneori fara ca femeile sa fie constiente de acest lucru.
Sexul si fericirea merg mana in mana este un alt adevar recent descoperit. Femeile care sunt satisfacute din punct de vedere sexual sunt mai fericite, indiferent de varsta, arata un studiu realizat in Australia. Cum era de asteptat insa, nu s-a ajuns la concluzia daca sexul este cel care le face pe femei fericite sau daca femeile fericite au tendinta de a face mai mult sex.
Inselatul mental cauzeaza mai multe mustrari de constiinta la femei decat la barbati. Barbatii par a se simti mai vinovati decat perechile lor atunci cand inseala, dar femeile au regrete mai multe daca ajung sa se indragosteasca de un alt individ.
In fine, femeile care sunt mult prea concentrate asupra propriilor performante in timpul actului sexual sfarsesc prin a-si narui orice dorinta. Acest lucru a fost observat cu ajutorul scanarilor cerebrale. Sfatul oamenilor de stiinta pentru aceste femei: Ramaneti concentrate asupra momentului si asupra placerii.
 
 

————————————————————————-
Sursa:
http://www.realitatea.net/

Advertisements
Categories: Uncategorized Tags: , ,
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: