Home > Uncategorized > O fetita din Statele Unite nu a mai imbatranit de 16 ani. VEZI VIDEO

O fetita din Statele Unite nu a mai imbatranit de 16 ani. VEZI VIDEO

O adolescenta este „prinsa” in corpul unei copil, ea putand fi cheia pentru oprirea procesului de imbatranire, potrivit oamenilor de stiinta.
Brooke, fata ca nu imbatraneste
Brooke Greenberg s-a nascut in 1993, dar nu poate vorbi, inca mai are dintii de lapte si se deplaseaza in continuare cu ajutorul unui carucior. Se pare ca sufera de „sindromul X”, fiind sigura persoana cunoscuta cu aceasta afectiune care se manifesta printr-un ritm de crestere anormal de incet.
Oamenii de stiinta cred ADN-ul ei unic ar putea oferii indicii importante despre procesul de imbatranire si ar conduce la dezvoltarea unor tratamente pentru bolile care apar la varste inaintate, cum este Parkinson.
Fetita are 76 de centimetri, sapte kilograme si are nevoie de ingrijire constanta. Este hranita cu ajutorul unui tub care este conectat direct la stomac pentru ca esofagul sau este atat de mic incat mancarea ar putea ajunge in plamani.
Profesorul Richard Walker, de la University of South Florida School of Medicine, a efectuat mai multe teste pe ADN-ul lui Brooke si considera ca acest caz unic ar putea oferi o noua intelegere a procesul de imbatranire. Potrivit dailymail.co.uk, unii dintre cei mai cunoscuti cercetatori din lume vor discuta cazul adolescentei in cadrul unei conferinte organizate la Londra.
Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: