Home > Uncategorized > REALITATEA.NET va prezinta conspiratii celebre. Episodul 23: Vaccinul impotriva gripei porcine, arma biologica sau strategie de marketing?

REALITATEA.NET va prezinta conspiratii celebre. Episodul 23: Vaccinul impotriva gripei porcine, arma biologica sau strategie de marketing?

Oamenii au avut intotdeauna o inclinatie catre conspiratii, iar civilizatia umana nu a dus lipsa de incidente neelucidate in ultima suta de ani. REALITATEA.NET va aduce o colectie a celor mai cunoscute si dezbatute teorii conspirationiste. Gripa porcina este prima pandemie cu care se confrunta omenirea dupa HIV, dar extinderea internetului si a altor canale media la nivel global a facut ca aceasta pandemie si efectele ei, sa ajunga sub ochii critici si neincrezatori a populatiei de rand.
Conspiratiile abunda atunci cand vine vorba de AH1N1, o pandemie de gripa care a pus intreaga lume pe jar. In mod oficial, AH1N1, este o noua tulpina a virusului H1N1, numita popular gripa porcina. Desi virusul, detectat pentru prima oara in 2009, este o combinatie de gene intre gripa aviara, porcina si umana, nu se propaga prin consumul de carne de porc. Boala a inceput sa se raspandeasca in Veracruz, Mexic, epidemia fiind raspandita deja de mai multe luni inainte ca guvenul mexican sa recunoasca oficial. OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii) au trecut noua gripa de la stadiul de epidemie la cel de pandemie in luna iunie 2009.

————————————————————————-
Sursa:
http://www.realitatea.net/

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: