Home > Uncategorized > REALITATEA.NET va prezinta conspiratii celebre. Episodul 24: Cutremurul din Haiti, fenomen natural sau arma seismica?

REALITATEA.NET va prezinta conspiratii celebre. Episodul 24: Cutremurul din Haiti, fenomen natural sau arma seismica?

Oamenii au avut intotdeauna o inclinatie catre conspiratii, iar civilizatia umana nu a dus lipsa de incidente neelucidate in ultima suta de ani. REALITATEA.NET va aduce o colectie a celor mai cunoscute si dezbatute teorii conspirationiste. Cutremurul din Haiti si catastrofa umanitara ce a urmat a dat nastere mai multor ipoteze in care se afirma ca nu a fost un fenomen natural si ca Statele Unite ar fi fost la originea unui atac.
Discutiile cu privire la implicarea Statelor Unite in dezastrul din Haiti au plecat de la o declaratie a presedintelui venezuelan Hugo Chavez, care a „citat” un raport al Flotei de Nord a Rusiei, in care s-ar afirma ca dezastrul din Haiti a fost cauzat de un test al SUA cu un sistem care poate crea si „anomalii climatice, inundatii, secete si uragane”, cu ajutorul HAARPA.
O instalatie americana din Alaska numita HAARPA (High Frequency Active Auroral Research Program) a fost banuita, timp de multi ani, ca ar fi de fapt o unealta a Statelor Unite in producerea de cutremure si fenomene climatice, desi guvernul american a negat mereu acest lucru si chiar au oferit acces oamenilor de stiinta interesati sa afle cu ce se ocupa intalatia. Principalul instrument folosit de HAARPA este “Ionospheric Research Instrument” sau IRI, un transmitator pe frecvente inalte care este folosit pentru energizarea temporara a unei portiuni a ionesferei, iar principalul obiectiv al HAARP este unei modalitati de folosire a atmosferei pentru telecomunicatii.
Primele informatii cu privire la utilizarea in scop militar al HAARP a venit chiar de la unul dintre inginerii care au lucrat la construirea bazei din Alaska, care spunea ca Statele Unite incearca sa dezvolte un concept de razboi geofizic. Mai mult, exista zvonuri care spun ca in Alaska se incearca reproducerea unor experimente ale lui Tesla.
Toate aceste informatii ar fi ramas poate la nivelul de conspiratie, dar o mentiunea a lui Vladimir Putin, in 2002, despre HAARPA, in timpul unui discurs din Duma de Stat, a alimentat zvonurile. Chavez a lansat aceste acuzatii stiind foarte bine ca Putin a facut referire directa catre acest experiment specific.
Nici o putere mondiala nu a recunoscut pana acum ca a avut in vedere experimente cu arme seismice sau ca macar au considerat o asemenea optiune. Cu toate acestea, pe 10 decembrie 1976, Adunarea Generala a Natiunilor Unite a aprobat o conventie care pare sa verifice teoriile conspirationiste. Aceasta se numeste “Conventie asupra interzicerii folosirii in scop militar sau civil a tehnicilor de modificare a mediului inconjurator”.
O alta teorie care circula acum pe internet merge chiar mai departe, afirmand ca in urma cutremurului produs de SUA, acestia au invadat practic tara, sub acoperirea ajutorului umanitar, prin trimiterea a 160.000 de trupe. Aceata ipoteza are insa cateva probleme pentru ca Haiti nu are o economie proprie, traind din ajutoare umanitare din toata lumea, iar Statele Unite au probleme mari financiare, fiindu-le foarte dificil sa inghita o alta pseudo-economie, cu tot cu problemele sociale.
Cea mai indrazneata propunere sugereza insa ca Haiti a fost doar un test inaintea invaziei americane din Iran, dar nu exista dovezi si nici indicii ca Obama va continua politica agresiva a lui George Bush, mai ales dupa ce a primit
Teste sau fenomen natural, cu un numar estimat de 200.000 de victime, cutremurul din Haiti este cea mai mare catastrofa umanitara din istorie, daca nu se iau in calcul ultimele razboaie mondiale. Daca insa oamenii au resit sa stapaneasca o tehnologie care este capabila sa manipuleze o planeta, ramane de vazut.

————————————————————————-
Sursa:
http://www.realitatea.net/

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: