Home > Uncategorized > REALITATEA.NET va prezinta conspiratii celebre. Episodul 33: Cele mai bizare teorii despre eruptia vulcanului din Islanda

REALITATEA.NET va prezinta conspiratii celebre. Episodul 33: Cele mai bizare teorii despre eruptia vulcanului din Islanda

Oamenii au avut intotdeauna o inclinatie catre conspiratii, iar civilizatia umana nu a dus lipsa de incidente neelucidate in ultima suta de ani. REALITATEA.NET va aduce o colectie a celor mai cunoscute si dezbatute teorii conspirationiste.
Cea mai mediatizata eruptie din istoria omenirii, cea a vulcanului Eyjafjallajoekull, nu putea sa fie ocolita de teorii ale conspiratiei care mai de care mai bizare, de la extraterestrii la extinctii in masa ce vor face din rasa umana o amintire neplacuta.
Maya sunt din nou in actualitate, multi vazand cutremurele din ultima perioada, precum si eruptia vulcanului islandez, drept semne sigure ca presupusa profetie o poporului amerindian disparut se apropie de implinire.
Eruptia vulcanului Eyjafjallajoekull a survenit la doar o zi dupa cea mai mare e eruptie solara din ultimii 15 ani. Multi oameni sunt de parere ca Soarele este responsabil pentru activitatea vulcanica.
Nici armele seismice nu au scapat, proiectul HAARP al armatei Statelor Unite fiind din nou in centrul atentiei. Mai multe voci oficiale, printre care si cea a presedintelui Venezuelei, Hugo Chavez, au spus ca SUA este in spatele recentelor cutremure din Chile, Haiti si China.
Extraterestrii au fost observati deasupra vulcanului, pe data de 30 martie 2010, asa cum se arata intr-un scurt video care a fost postat pe Youtube si care a adunat foarte multi adepti ai acestei teorii. Nimeni nu a putut sa confirme zboruri in vecinatatea vulcanului, asa ca misterul a devenit si mai mare.
 
O teorie bizara, care nu s-a mai manifestat de pe vremea cand curentul New Age era la moda, este cea a planetei care vrea sa se vindece, a spiritului Gaiei care nu mai suporta opresiunea omului, manifestandu-se prin eruptii vulcanice.
Nostradamus a prezis acest eveniment, iar cercetatorul Mandfred Dimde spune ca „profetia spune de un nor otravitor care va pluti asupra Europei. Va ucide doua treimi din populatia totala.”
Altii sunt de parera ca incidentul din Islanda este doar un preludiu la o megaeruptie, asemanatoare cu cea de acum 215 milioane de ani care a ucis 90% din vietuitoarele de pe pamant.
Poate cea mai ciudata teorie este cea care spune ca interiorul Pamantului a inceput sa se prabuseasca. De la inceputul secolului al XVII-lea exista o ipoteza care spune ca Pamantul este de fapt gol si acoperit doar cu o crusta subtire. Poate ca planeta noastra a inceput sa cedeze dupa patru miliarde de ani de existenta.
Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: