Home > Uncategorized > Scurtarea degetelor, tehnica de infrumusetare. Vezi Top 5 operatii estetice absurde

Scurtarea degetelor, tehnica de infrumusetare. Vezi Top 5 operatii estetice absurde

Standardele de frumusete ale secolului 21 frizeaza perfectiunea, astfel ca din ce in ce mai multe persoane incearca sa-si imbunatateasca aspectul fizic cu orice pret, apeland deseori la tehnici care le pun in pericol sanatatea si le pot chiar ucide. Livescience.com a realizat un top al celor mai periculoase si absurde metode de infrumusetare.
5. Eliminarea cu laser a firelor de par
Razele laser pot distruge foliculii de par,conducand, in teorie, la eliminarea pilozitatii nedorite. In practica, tratamentul functioneaza in special in cazul persoanelor cu ten deschis si par inchis la culoare, dureaza lun intregi, nu elimina toate firele de par, doare destul de tare si provoaca, in unele cazuri, cicatrici. Un aspect si mai descurajant este ca efectul terapiei cu laser poate dura numai cativa ani. “Mai bine luati din nou in calcul bicurile de ras. Tehnologia a ajuns pana la 5 lame”, se amuza jurnalistii de la LiveScience.com.
4. Piercing-urile
Gaurirea zonei inferioare a lobului urechii nu genereaza efecte nedorite decat in foare putine cazuri, insa nu la fel stau lucrurile si in ceea ce priveste piercing-urile facute in alte zone ale corpului. Spre exemplu, gaurile in sfarcuri se vindeca in aproximativ un an si impiedica alaptarea. Pirecing-urile in zonele genitale duc de multe ori la ruperea prezervativelor si astfel sporesc sansele contractarii unor boli transmise pe cale sexuala. De asemenea, cei care isi pun inele in limba se aleg de multe ori cu dintii ciobiti.
3. Inalbirea pielii
In cazul albirii pielii, tratamentele ieftine sunt adesea morale. Substantele pentru inalbit pielea contin in multe cazuri substante toxice si chiar cancerigene, precum mercur. In timp ce vesticii isi inalbesc de obicei semnele din nastere sau petele de vitiligo, multe persoane din Asia si America Latina tanjesc dupa idealul vestic de frumusete, care le deschide mai multe usi pe plan profesional.
2. Machiajul permanent
Femeile care nu vor sa-si mai piarda timpul cu rujuri, dermatografe si fond de ten pot opta pentru aplicarea unui tatuaj permanent, operatiune care foloseste aceleasi tehnici si instrumente ca si tatuajele. Procedura este insa destul de riscanta, in conditiile in care este putin probabil ca gusturile unei persoane in materie de machiaj sa nu se schimbe in timp.
1. Scurtarea degetelor de la picioare
In Statele Unite, cea mai noua operatie estetica este scurtarea degetelor de la picioare, pentru ca femeile sa arate mai bine cand poarta pantofi cu tocuri. Operatia implica inlaturarea unor segmente din oasele degetelor de la picioare. Efectul pe termen lung este inca necunoscut, insa operatia va duce cel mai probabil la aparitia artritei. „Pe de alta parte, daca iti permiti ultimii pantofi Manolo Blahnik si operatia de 10.000 de dolari, vei avea suficienti bani si pentru a angaja pe cineva sa te poarte de colo colo”, scriu jurnalistii de la Live Science.

————————————————————————-
Sursa: realitatea.net

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: