Home > Uncategorized > Sexul si casatoriile in spatiu sunt inevitabile

Sexul si casatoriile in spatiu sunt inevitabile

Casatoriile in spatiu sunt foarte aproape de realitate, iar expertii sunt de parere ca sexul cosmic este urmatorul pas in explorarea spatiala.
Compania japoneza First Advantage si compania aeriana din Statele Unite, Rocketplane Global, au anuntat saptamana ca vor oferi posibilitatea de a oficia casatorii in spatiu pentru modica suma de 2,3 milioane de dolari. Cat despre sexul in spatiu, se pare ca aceasta bariera a fost trecuta, dar NASA nu vrea sa comenteze.
„Sa spui ca astronautii sunt niste fiinte superioare care nu pot avea nici un fel de impulsuri sexuale, timp de trei ani (cat ar dura o misiune pe Marte)… nu are sens”, a declarat Jason Kring de la Embry-Riddle Aeronautical University din Florida. Kring a mai subliniat si ca ar putea exista consecinte negative ale unei sarcini in imponderabilitate.
„Ce o sa facem? O sa sterilizam echipajul inainte de a-l timite pe Marte”, a adaugat Kring, acesta studiind efectele psihologice ale misiunilor spatiale de lunga durata. Intre timp nimeni nu poate spune cu siguranta daca sexul a fost experimentat in spatiu deja.
„Nu studiem sexualitatea in spatiu si nu avem nici un studiu in derulare”, a declarat purtatorul de cuvant al NASA Bill Jeffs la Johnson Space Center din Huston, potrivit livescience.com.
Jurnalista Laura Woodmansee care a scris cartea „Sex in Space” crede ca lunile de miere in spatiu si implicit sexul vor fi o realitate in urmatorii 10 ani.

————————————————————————-
Sursa:
http://www.realitatea.net/

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: