Home > Uncategorized > Sondaj REALITATEA.NET: Credeti in Teoria Evolutiei a lui Darwin?

Sondaj REALITATEA.NET: Credeti in Teoria Evolutiei a lui Darwin?

Charles Darwin a publicat Originea Speciilor pe 24 noiembrie 1859, lucrare care este considerata cartea fundamentala in biologie. Titlul complet al cartii este „Originea speciilor prin selectie naturala sau pastrarea raselor in lupta pentru existenta” si a devenit, in ultimii 20 de ani, un subiect de dezbatere, la nivel international, multii oameni nefiind de acord cu implicatiile acestei teorii.
Darwin a promovat teoria conform careia speciile evolueaza de-a lungul timpului, printr-un proces de selectie naturala si a prezentat o serie de dovezi care indicau ca toata viata de pe Pamant are un singur descendent. Dovezile sale au fost adunate in cadrul expeditiei Beagle, la care a participat, precum si prin cercetari ulterioare, corespondenta si experiment.
Exista insa si un grup important de oameni, la nivel mondial, care nu cred in teoria evolutiei, explicatiile alternative fiind ori designul inteligent, ori respingerea completa a stiintei in modelul Inchizitiei de „nu crede si nu cerceta”. Fiecare tabara are argumentele sale si fiecare crede ca are dreptate, fara sa se intrezareasca vreo cale de mijloc.
REALITATEA.NET va propune un sondaj in care sa va exprimati optiunea in aceasta privinta. Romanii par a fi impartiti, la fel ca toate natiunile, in doua tabere complet opuse care se infrunta aproape violent in cadrul retelelor sociale, forumurilor si al comentariilor pe diverse site-uri de stiri. Cei care vor sa isi exprime parerea pot sa voteze in sondajul de mai jos.

————————————————————————-
Sursa:
http://www.realitatea.net/

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: