Home > Uncategorized > Virgin a prezentat avionul subacvatic

Virgin a prezentat avionul subacvatic

Compania Virgin a prezentat urmatorul proiect a flotei miliardarului Richard Branson: un avion submersibil care va duce pasageri in adancurile Marii Caraibelor.
Oaspetii din insula Necker vor putea sa se scufunde in mare cu ajutorul unui submarin numit Necker Nymph, cu doar 25.000 de dolari, dar doar dupa plata unei chirii pe o saptamana, in valoare de 300.000 de dolari, pentru insula. Insula este detinuta de miliardarul Richard Branson, presedintele Virgin Group.
Incepand cu data de 20 februarie, un pilot si doi pasageri vor pleca de pe uscat sau pe un vas mai mare. Avionul submersibil va „zbura” circa doua ore, avand o cabina transparenta care permite un unghi de vizibilitate de 360 de grade.
Viteza Necker Nymph-ului este de circa 5 mile nautice pe ora si se poate scufunda pana la 30 de metri, potrivit lui Karen Hawkes, un purtator de cuvantpentru Hawkes Ocean Technologies, compania care a construit Nymph.
Submersibilul are nu are nici un impact asupra mediului inconjurator, avand emisii foarte reduse si emite foarte putina lumina.

————————————————————————-
Sursa:
http://www.realitatea.net/

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: