Home > Uncategorized > WikiLeaks a publicat primul document diplomatic american legat de OZN-uri

WikiLeaks a publicat primul document diplomatic american legat de OZN-uri

Wikileaks a publicat primul document diplomatic american ce face referire la existenta OZN-urilor. Telegrama redactata de Ambasada SUA din Belarus se bazeaza pe comentariile fostului sef al serviciilor secrete de la Minsk, pe vremea Uniunii Sovietice.
Potrivit acestuia, ancheta declansata dupa presupusa prabusire a unei farfurii zburatoare pe teritoriul Belarusului nu a mai fost finalizata, din lipsa de bani.
Wikileaks publica si cateva fotografii cu presupusul OZN cazut pe Pamant. Inaintea arestarii sale in decembrie, fondatorul Wikileaks anuntase ca este in posesia unor documente legate de existenta extraterestrilor. Intre timp, Julian Assange mai are de asteptat aproape o luna pana cand, la Londra, va fi judecata cererea de extradare depusa de Suedia pe numele sau, sub acuzatia de agresiuni sexuale.
Site-ul WikiLeaks, confruntat cu dificultati financiare, “nu va putea sa supravietuiasca directiei in care se indreapta lucrurile”, a declarat, marti, intr-un interviu pentru postul de radio Europe 1, fondatorul sau, Julian Assange, potrivit mediafax.ro.
“Nu vom putea supravietui directiei in care se indreapta lucrurile”, a spus Julian Assange. “Banii donatorilor ajung cu greu la noi, pentru ca toate conturile noastre sunt blocate. Estimez ca pierdem 500.000 de euro pe saptamana” , a adaugat el. Dar “vom incerca sa ripostam”, a spus el.

————————————————————————-
Sursa:
http://www.realitatea.net/

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: