Home > Uncategorized > Biblia este plina de OZN-uri? VIDEO

Biblia este plina de OZN-uri? VIDEO

Reverendul Barry Downing sugereaza ca extraterestri in nave spatiale avansate tehnologic au avut un cuvant de spus in evenimentele expuse in Biblie.
Un grup de oameni asista in masa la aparitia pe cer a unui urias si stralucitor obiect zburator care ii urmeaza multi kilometri si chiar ii protejeaza de atacurile inamice. Cineva este vazut cum se ridica la cer inconjurat de o raza luminoasa. Un barbat observa vehicule circulare bizare avand creaturi la bord.
Descrierea pare desprinsa dintr-un film stiintifico-fantastic sau din relatarile moderne ale martorilor unui fenomen OZN. Ei bine, nu este asa, ci episoadele intregi din care sunt extrase franturile prezentate se gasesc mentionate atat in Vechiul cat si in Noul Testament al Bibliei. Doar ca, este de parere reverendul Barry Downing, fost preot presbiterian, mascate sub forma interventiei divine, potrivit descopera.ro.”Daca OZN-urile sunt o forma de energie inteligenta dintr-o alta lume, ele ar putea sa existe de milioane de ani si ar fi putut juca un rol in dezvoltarea religiei biblice, caz la care si achesez”, crede Downing.
 

————————————————————————-
Sursa: realitatea.net

Advertisements
Categories: Uncategorized Tags: , , ,
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: