Home > Uncategorized > Creierul lui Einstein, apreciat mai putin decat manusa lui Michael Jackson

Creierul lui Einstein, apreciat mai putin decat manusa lui Michael Jackson

O radiografie a creierului savantului german a fost vanduta cu 39.000 de dolari, manusa starului pop cu 330.000 de dolari.
O manusa desperecheata a regelui muzicii pop Michael Jackson, cu care cantaretul a aparut in cadrul unuia din turneele sale din anii ’80, a fost vanduta pentru 330.000 de dolari in cadrul unei licitatii la Beverly Hills. Licitatia “Icoane si idoli”, organizata de casa de licitatii Julien’s Auctions, a fost dedicata vanzarii unor obiecte asociate numelor unor celebritati.
Dupa cum mentioneaza AFP, citata de Agerpres, printre loturile expuse la licitatie, o emotie speciala a provocat un sacou cu semnatura lui Michael Jackson, care a fost vandut pentru suma de 96.000 de dolari, precum si o palarie care i-a apartinut – adjudecata de un fan al cantaretului cu 72.000 de dolari.O alta relicva, care a atras atentia publicului a fost o radiografie a creierului savantului german Albert Einstein, fizicianul de geniu, parintele teoriei relativitatii. Aceasta a fost vanduta cu 39.000 de dolari, mentioneaza agentia de presa citata.S-au bucurat de succes si sticlutele goale de medicamente ale actritei Marilyn Monroe, care au fost vandute contra a 19.000 de dolari

————————————————————————-
Sursa: realitatea.net

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: