Home > Uncategorized > Nostradamus a prezis: Toate impozitele se vor desfiinta!

Nostradamus a prezis: Toate impozitele se vor desfiinta!

Celebrul prezicator francez spune ca o revolta in masa va duce la desfiintarea tuturor impozitelor inainte ca oamenii sa colonizeze alte sisteme solare.
Stirea ca mai este mai putin de o luna pana la un nou Razboi Mondial, prezis de tandemul Nostradamus-baba Vanga, a facut inconjurul internetului. In vremurile in care NASA are probleme cu toaletele spatiale, iar colonistii moderni si-au scos margelutele din seifuri si cauta insule exotice prin Univers, oameni sunt inca fascinati de prezicerile misterioase. Faimoasele catrene ale lui Nostradamus, acelea cate s-au mai gasit, au fost interpretate in fel si chip, romanul Vlaicu Ionescu fiind unul dintre cei mai reputati specialisti in a intelege “retetele secrete” ale celbrului farmacis francez. Faptul ca, in functie de decriptare, un procent semnificativ ar fi avut transpunere in realitate, a facut ca, de exemplu, Cel de-al Treilea Razboi Mondial de luna viitoare sa trezecasca intres enorm, chiar daca meteoritul asteptat in 1999 sa loveasa Pamantul s-a ratacit prin Univers. Nostradamus a avut insa si alte preziceri care isi asteapta randul in cursul istoriei. Dr. Edmond Fourier, un alt cercetator important, a gasit o cutie cu manuscrise ce se presupune ca erau profetii inedite ale lui Nostradamus.
Potrivit uneia dintre aceste preziceri, toate impozitele vor fi desfiintate. O revolta in masa va duce la desfiintarea definitiva a impozitelor. “Oamenii vor refuza sa plateasca impozite regelui”, ar fi scris Nostradaumus, In plus, economia mondiala se va prabusi, iar  “bogatii vor muri de mai multe ori”. De asemenea, ca urmare a unei inventii, lumea va fi “asa cum a fost inainte de Turnul Babel”.Nostradamus spune ca, in urmatorii 300 de ani, omul va coloniza alte sisteme stelare, apocalipsa fiind asteptata prin anul 2436, fara a oferi alte detalii cu privire la modalitatea prin care se va ajunge la sfarsitul lumii. Ce-i drept, astronomii se lauda ca ar fi gasit ceva planete pitice care ar putea servi ca refugiu in cas de probleme majore cu Terra.Nostradamus (14 decembrie, 1503 2 iulie, 1566), pe numele sau real Michel de Nostredame, a fost un faimos medic, cabalist și farmacist francez. Celebritatea sa se datoreaza lucrarii Les Propheties, a carei prima ediție a aparut in 1555. De la publicarea sa, a devenit foarte populara in toata lumea, creandu-se in jurul sau un cult. In literatura tuturor timpurilor i s-a acordat titlul de prevestitor a tuturor marilor evenimente care se desfașurau sau urmau sa se intample in lume.

————————————————————————-
Sursa: realitatea.net

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: