Home > Uncategorized > Nostradamus: Apocalipsa vine in 2016, iar acceleratorul de particule ar putea fi de vina

Nostradamus: Apocalipsa vine in 2016, iar acceleratorul de particule ar putea fi de vina

Acceleratorul de particule este plin de surprinze, nu intotdeauna placute. S-a descoperit recent ca insusi Nostradamus a prezis ca un cilindru satanic furios ameninta globul. Ceea ce nu e foarte clar e daca profetia are vreo legatura cu acceleratorul.
Oamenii de stiinta care au interpretat lucrarile lui Nostradamus sustin ca acesta mentioneaza existenta unui “arc satanic din Europa”, care in noiembrie 2010 ar putea cauza “arderi teribile” pe jumatate din glob. Ca rezultat, in 2011, vor cadea precipitatii si totul va fi infectat. Nu vor mai fi plante, animale si pana in 2016 toti oamenii vor muri, potrivit english.pravda.ru.
De altfel, comenteaza cei care i-au interpretat profetiile, un eveniment important s-a petrecut pe 4 si 7 noiembrie anul acesta, la CERN: cei care au testat acceleratorul au inregistrat primele coliziuni ale ionilor la o viteza foarte mare.
Nu este prima alaturare intre experimentul de la Geneva si profetiile lui Nostradamus. Chiar la lansarea LHC, o serie de interpretari ale lui Nostradamus avertizau asupra pericolului acceleratorului. Era vorba, mai exact, de versurile: „Fugiti, fugiti din Geneva cu totii (…) Raza contrapozitiva o sa va extermine pe toti“.
Nostradamus, pe numele lui adevarat Michel de Nostradamus, s-a nascut in sudul Frantei, la Saint-Remy-de-Provence, in 1503. “Opera lui complexa nu este o simpla interpretare a mesajului inscris in astre. Ea este mesajul “insusi” ce se ofera la rindul sau nevoii de descifrare”, Herve Drevillon si antropologul Pierre Lagrange, autorii volumului “Nostradamus. Eterna intoarcere”.
Pana acum s-a crezut ca profetia sa despre apocalipsa vorbea despre lansarea unei rachete balistice.

————————————————————————-
Sursa: realitatea.net

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: