Home > Uncategorized > Secretele din decolteu: forma sanilor tradeaza personalitatea

Secretele din decolteu: forma sanilor tradeaza personalitatea

Exista o stiinta care targe cu ochiul in decolteul doamnelor pentru a le ghici comportamentul. Alte studii spun ca privitul in decolteu creste cu cinci ani durata de viata a barbatilor si ii scuteste de mers la sala.
Specialistii in steromantie – stiinta care poate citi personalitatea femeilor dupa forma sanilor- sustin ca doar aruncand o privire in decolteul doamnelor pot spune cat de simpatice, muncitoare sau amuzante pot fi acestea.Iata cele cinci tipuri de sani si personalitatile pe care le tradeaza, potrivit agenda.ro:1. Sanii cireasa – Femeile cu sanii mici si indrazneti, sau in forma de cireasa, sunt foarte sociabile, ideale partenere de viata si nu au preferinte in ceea ce priveste sexul. De asemenea, acestea ii suspecteaza pe parteneri de infidelitate.2.  Sanii para – Doamnele posesoare de astfel de sani sunt simpatice, independente, incapatanate si puternice in relatiile cu barbatii, carora le vor face viata grea. Totodata viata lor sexuala este foarte incitanta.3. Sanii in forma de mar – Acestia tradeaza femeile casnice, care muncesc din greu pentru familie si care ajung mai greu la orgasm. De asemenea posesoarele acestui tip de sani sunt tenatate sa schimbe des partenerii.4. Sanii in forma de lamaie – Femeile cu astfel de sani sunt aventuroase, dornice de sex salbatic si mint cu usurinta.5. Sanii pepene – Doamnele bine dotate sunt optimiste, senzuale, pline de viata, lipsite de complexe si nu au inhibitii atunci cand fac sex.

De altfel, potrivit unui nou studiu german publicat in New England Journal of Medicine, 10 minute pe zi de privit la sanii partenerei sau in decolteul femeilor de pe strada poate mari rata de viata cu pana la 5 ani.In plus, cercetatorii echivaleaza norma zilnica de “privit” cu cel putin 30 de minute de efort fizic la sala. Descoperirea a fost realizata dupa testarea a 200 de barbati, pe o perioada de 5 ani.Barbatii care s-au delectat cu privitul decolteului, zilnic, timp de 10 minute, au dobandit o presiune cardiovasculara mai buna si nu au suferit nicio afectiune a inimii, fiind mai putin predispusi la un atac de cord.

————————————————————————-
Sursa: realitatea.net

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: